planetbio2

Az eredeti sárga, fekete és fehér maca keveréke

Maca

maca root powder PlanetBIO

Mi a maca?

Húsos gyökerét, a perui Andok lakói már évezredek óta zöldségként és gyógynövényként használják. A maca fontos élelmiszer azokon a területeken, ahol kevés növény terem meg, mivel gazdag szénhidrát forrás. A tengerszint feletti 4000 méteres magasságban a legelterjedtebb, ellenáll az alacsony hőmérsékletnek, a fagynak, az erős szélnek és a napfénynek. A legenda szerint az inka harcosok macát fogyasztottak a csaták előtt, mivel az erőt és kitartást adott nekik a harcra.

Miért jó a PlanetBIO maca?

A PlanetBIO maca por tradicionális perui keverék, mely fekete, fehér és sárga macát tartalmaz. Mivel csak 5 évente ültetik ugyan abba a földbe, nem meríti ki a termőtalajt, így a lehető legtöbb hatóanyagot tartalmazza.A PlanetBIO maca por gazdag szénhidrát (teljes tömegének 76%-a) és fehérje (13%) forrás, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg és az egészséges csontok megőrzéséhez. Élelmi rostokat is tartalmaz, és nagyon alacsony a zsírtartalma.

20 különböző zsrsavat tartalmaz, 19 aminosavatés sok ásványianyagot, mint kálcium, kálium, mangán, réz, cink, foszfor, magnézium, szelén. A C – vitamin, B1, B2, B3 and B6 vitamin illetve karotin is található a maca-ban.

maca root capsules PlanetBIO

 

A maca jótékony hatásai:

  • balanszban tartja a hormonháztartást,
  • fokozza az immunitást,
  • növeli az energia szintet és a fizikai erőnlétet,
  • támogathatja a termékenységet, és
  • növeli a mentális és tanulási képességeket

Recept: Az Istenek itala

Keverd össze az összes hozzávalót egy turmixgépben.

Egészségedre!

Szeretettel: PlanetBIO csapata