planetbio2

A tökéletes energiaforrás

Perfectly Energized

Perfectly Energized keverék

Guarana, maca, kakaó és kókuszcukor adja alapját ennek a természetes élénkítő hatású keveréknek. Megfelelően helyettesíti a reggeli kávét vagy energiaitalt, sőt, hosszabb ideig és egyenletesen biztosít energiát. Ha nincs elég idő a pihenésre, vagy ránk tör a fáradtság, a Perfectly Energized a tökéletes megoldás. Azonnal serkenti az energia tartalékokat és hosszan tartó koncentrációt biztosít, ráadásul pillanatok alatt elkészíthető.

Összetevői szinergiában hatnak, az idegrendszer működését stimulálva fokozzák az éberséget. A guarana koffein tartalma növeli az élénkséget, míg a kakaó theobromin tartalma tovább javítja a keverék stimuláló hatását. A természetes élénkítők (koffein, theobromin) a mellékvesére hatnak. Ezen pozitív hatása mellett, túlzott fogyasztásuk kifáraszthatja a mellékvesét, így fokozva a fáradtság érzetet. A PE fogyasztásakor ez nem fordulhat elő, mert a benne lévő maca táplálja és feltölti a mellékvesét, megtartja épségét és erejét.

A guarana és kakaó hatására csökken a stressz hormontermelődés, a maca pedig helyreállítja szervezetünket. Mivel a maca és a kakaó tele van antioxidánssokkal, ezért a keverék a káros szabadgyökök keletkezését is szabályozza. Sőt! Büntetlenül élvezhetjük a csokoládé ízét, mivel a legjobb minőségű kókuszcukorral ízesítettük. A kókuszcukor lassú felszívódású, alacsony glikémiás indexű, gazdag vitaminokban és ásványokban. Lényegében egy tápláló édesítő, üres kalóriák nélkül! Karamellhez hasonlító íz világát a burbon vanília gazdagítja.

 

Recept: Trüffelgolyók csokifüggőknek

Amennyiben a datolyák szárazak, áztasd be 10 percre, majd öntsd le róla a levet (megfelelő puhaság esetén kihagyható ez a lépés).

Tedd a puha datolyákat egy konyhai robotgépbe, és a többi hozzávalóval együtt mixeld össze. Ragacsos masszát kapsz, amit könnyű golyókká formázni. Végül forgasd bele a golyókat a Perfectly energized keverékbe, a még több energiáért!

Akár a munkahelyedre is beviheted, a kollégáid is örülni fognak egy energetizáló, egészséges, nyers édességnek!

Egészségedre!

Szeretettel: PlanetBIO csapata

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>