planetbio2

Az immunrendszer növeléséért

Perfectly Resistant

Perfectly Energized keverék

A Perfectly Resistant gyógyhatású gombák és nagy hatásfokú növényi alapú élelmiszerek tökéletes elegye, mely óvja immunrendszeredet egész éven át. Minden összetevőjében gazdag táp- és hatóanyagforrás, együttesen erős immunrendszert és magas energiaszintet biztosítanak, továbbá növelik a szezonális betegségekkel szembeni ellenállóságot. A PR ellenállóvá tesz a baktériumok és vírusok ellen és ezzel egyidejűleg gyorsítja a felépülést. Tökéletesen támogatja az immunrendszer működését, nagy igénybevétel során is, legyen akár intenzív sportnak, vagy egy kemény munkanapnak kitéve!

A készítmény alapja háromféle gyógyhatású gombából áll. Mindhárom régóta ismert a keleti gyógyászatban, és ezek hatékonyságát a modern orvostudomány kutatásai is alátámasztották. Az első nyugaton is elismert gomba ezek közül a reishi volt, máj- és immunerősítő hatásai miatt a halhatatlanság gomba néven is ismert. Az oroszlánsörény gomba védi és segíti az idegrendszer működését és regenerálódását, továbbá ismeretes antibakteriális és antivirális hatásai miatt. A pulykafark (lepketapló) gomba a kínai gyógyászatban használatos általános testerősítő, míg a kutatások által bebizonyosodott antivirális hatása is. PR keverékben lévő gombák együtt jóval magasabb hatásfokot képeznek – ezért első osztályú ez a termék az erős immunrendszerért, megnövekedett energiaszintért és általános jólétért.

A szinergia nem lenne teljes kakó és goji bogyó nélkül, melyek növelik a keverék vitamin és ásványanyag tartalmát. Nagy mennyiségben tartalmaznak vasat, magnéziumot és cinket, mely megoldást jelent a vérszegénységben illetve ásványanyag hiányban szenvedők számára, és a keverék ízét is kellemesebbé teszik. Még egy fontos összetevő, a prebiotikus tulajdonságú yacon, gazdagítja a bélflórát és segíti az emésztést illetve a keverékben lévő ásványi anyagok felszívódását.

Recept:

Tedd az összetevőket egy turmixgépbe, és legmagasabb fokozaton turmixold 1 – 2 percig.

Egészségedre!

Szeretettel: PlanetBIO csapata

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>