planetbio2

A tökéletes fehérje forrás

Hántolt kendermag

PlanetBIO organic hemp shelled seeds

Miben különbözik a PlanetBIO kendermag, más kender alapú készítményektől?

PlanetBIO kendermag rendkívül tápláló, mivel optimális arányban tartalmaz fehérjét és esszenciális zsírsavakat.  Köszönhetően a teljes tömegének 30 %-át kitevő fehérjetartalomnak – amely elengedhetetlen az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve az egészséges csontszerkezet karbantartásához, a PlanetBIO kendermag tökéletes választás sportolók számára. Zsírokban is gazdag, elsősorbantelítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakban, melyeknek optimális aránya 1:3.  Ezeket az esszenciális zsírsavakat szervezetünk nem képes előállítani, tehát külső forrásból, táplálékkal kell felvennünk. Ha étrendünkben a telített zsírokat lecseréljük telítetlenekre, ez utóbbiak hozzájárulnak a vér normál koleszterin-szintjének fenntartásához.

PlanetBIO kendermagban számos ásványi anyag is megtalálható, mint például: akalcium, vas, foszfor, magnézium, kálium, cink, mangán és a réz.

A PlanetBIO kendermag feldolgozása

PlanetBIO hántolt kendermag ipari fajtájú kenderből származik, mentes a THC-tól, és megfelel az ökológiai gazdálkodás európai normáinak.  Az alacsony hőmérsékleten történő mechanikus hántolásnak köszönhetően minden fontos tápanyagot megőriz. Mivel hiányzik a külső, durva héja, a PlanetBIO hántolt kendermag könnyen emészthető, hatóanyagai pedig gyorsan felszívódnak.

Az egyik legtáplálóbb mag a földön:

  • tökéletes fehérje forrás, esszenciális aminosavakat tartalmaz,
  • zsirsavak (omega 3-6-9) megfelelő arányúak szervezetünk számára,
  • az immunrendszert megerősíti,
  • kedvező hatással van a hajra, körmökre és a bőrre, és
  • erősíti a kardiovaszkuláris rendszert és az idegrendszert.

Recept: Kender tej

Magas fokozaton turmixold 1-2 percig, míg egy lágy tej állagot kapsz. Egészségedre!

Szeretettel: PlanetBIO csapata