2016PB_foto_perfecty-clean-mešanica-na-žlici_logo-1024x683

4 tápláló zöld ami energiambombává varázsol – Perfectly Green

4 tápláló zöld ami energiambombává varázsol - Perfectly Green

A zöld a tavasz és az élet színe. Habár a természet ebben az évszakban energiái csúcsán van, és élettől duzzad, mi mégis gyakran érezzük magunkat fáradtnak minden tavasszal.

Miért?

A túlhajszolt életünk  és az időhiány a leggyakoribb ok, de amellett a nem megfelelő táplálkozás a legnagyobb probléma. Étrendünkből gyakran hiányoznak a testünk optimális működéséhez szükséges tápanyagok és ásványi anyagok. Tavasszal rengeteg zöld növény bújik elő a természetben, melyek koncentráltan tartalmaznak ásványokat, vitaminokat és antioxidánsokat. Napi rendszeres fogyasztásukkal erősebb immunrendszert, magasabb energiaszintet és általános közérzet javulást érhetünk el. Könnyedén beépíthetjük őket étrendünkbe, és a magas klorofill tartalom miatt különösen 4 magas funkciójú zöldet ajánlunk figyelmetekbe:

Mivel szinergiában hatnak, sokkal magasabb a hatásfokuk együtt. Hogy egyszerűvé és élvezhetővé tegyük ennek a 4 zöldnek a fogyasztását megalkottuk a Perfectly green keveréket méregtelenítés és tisztítás céljából. A 4 leghatékonyabb tápláló zöldet tartalmazza és vízzel vagy gyümölcslével keverve is fogyasztható és a smoothie-dat is gazdagíthatod vele. A búzafüvön, árpafüvön, chlorellán és spirulinán kívül baobabot, yacont és aloe verát is tartalmaz a jó emésztés és a méregtelenítés érdekében.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>