planetbio2

Rólunk

A PlanetBIO egy nagyon fiatal cég, gyökerei 2008 – ra nyúlnak vissza. Gregor Janc és Primoz Kastelic, az organikus élelmiszerek nagy rajongói, és kis csapatuk úgy gondolták, eljött az idő, hogy a maguk módján hozzájáruljanak, egyetlen bolygónk harmóniájának visszaállításához. Abban a hitben, hogy minden pozitív változás az egyéni tapasztalásból táplálkozik, létrehoztak egy körülbelül 40 termékből álló kiváló minőségű organikus superfood termékcsaládot, kiegészítőjeként a hagyományosan előállított élelmiszereknek. Hála a vásárlók támogatásának és elkötelezettségének, ami köszönhető a folyamatos kitűnő minőségnek, a PlanetBIO ma már jelen van Európa számos országában. Nagy örömünkre szolgál, hogy e csodálatos bio élelmiszereket a magyar embereknek is bemutathatjuk. Meggyőződésünk szerint a világ változik és az emberek többsége ráébredt arra, tennünk kell a bolygónkért, ha szeretnénk megőrizni az utódaink számára. Kérjük, csatlakozzon hozzánk és járuljunk hozzá együtt Földünk harmóniájának helyreállításához!

 

A PlanetBIO értékei

The-best-Earth-has-to-offer
A legjobbat, amit a föld adhat! Mi a PlanetBIO – nál abban hiszünk, minden élelmiszernek, tisztának, természetesnek, vegyszermentesnek kellene lennie, ezért ragaszkodunk hozzá, hogy a termékeink a lehető legjobb minőségűek legyenek. Éppen ezért a PlanetBIO márkanév alatt forgalmazott termékek, csak a legjobb minőségűek és organikus gazdálkodásból származók lehetnek.

Működésünk fő vezérelve a termelőkkel és a vásárlóinkkal való közvetlen kapcsolat.
Soha azelőtt a történelemben nem volt rá példa, hogy ilyen gyors legyen az információáramlás, mint napjainkban. Ez közelebb hoz minket egymáshoz. Bennünket a PlanetBIO – nál leginkább az az ősi tudás izgat, ami a növények emberi életre gyakorolt pozitív hatását rejti. Fő célunk, hogy olyan növényeket hozzuk el Önöknek, amelyeket az évszázadok során különböző népek legjobban megbecsültek, és amelyek a legjobb hatással voltak az emberi egészségre. Közülük is azokat, amelyeknél mindenkor garantálni tudjuk a lehető legjobb minőséget. Hisszük ugyanis, hogy kizárólag legjobb minőségű termékek tudnak hozzájárulni az immunrendszer megerősítéséhez, a jó közérzethez és a szervezet megfelelő energiaszintjének fenntartásához.
Meggyőződésünk, csak együttes erővel tudjuk elérni, hogy az egyetlen bolygónk újra egyensúlyba kerüljön.

 

PlanetBIO minőségi tanúsítványok

eu-organic-farming-logo
A PlanetBIO csak olyan élelmiszereket forgalmaz, amelyek megfelelnek a nemzetközi biotermékek termelésére vonatkozó szabványnak, amely kizárja a genetikailag módosított élelmiszerek előállítását.
Ezt garantálja a SI-EKO Szlovén tanúsító intézet, aki a Bureau Veritas (nemzetközi szinten piacvezető vállalat, a mezőgazdasági minőségellenőrzés és kapcsolódó szolgáltatások területén), szlovéniai képviselete. Termékeink rendelkeznek a Biokontroll Hungária Non Profit Kft, HU-ÖKO-01, tanúsítványával is.
Ezen tanúsítvány az elnyerésének alapfeltétele, a nyomon követhető folyamat a bio élelmiszerek termelésétől, egészen azoknak a fogyasztóhoz kerüléséig.
PlanetBIO termékei a HACCP szabványnak megfelelően kerülnek csomagolásra.

 

Planet First Kft.

1135 Budapest, Szent László út 83

Telefonos elérhetőség: 06 30 731 0145
Elektronikus elérhetőség: info@planetbio.hu
Üzenet küldése »

Adószám: 24738819-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-179728
Szerződés nyelve: Magyar

Cégünk »