8_COCONUT-MACACCINO-SMOOTHIE-590x230

Top 10-es lista. Miért fogyassz smoothiet minden nap?

Top 10-es lista. Miért fogyassz smoothiet minden nap?

 

Íme a TOP 10 – es lista:

  1. Könnyen elfogyaszthatod az ajánlott napi zöldség – , gyümölcs adagodat. Elegendő friss gyümölcsöt és zöldséget enni, bizony néha kihívás. Turmixolva viszont pont megadhatod a testednek a szükséges napi tápanyag mennyiséget.
  2. Segít a fogyásban és a súlyod megőrzésében. Az egyetlen betartandó szabály ez esetben: a smoothiet étkezésnek vedd, ne pedig a táplálkozásod kiegészítéseként!
  3. Elősegíti az egészséges barnulást és véd a naptól. Mivel a smoothie gazdag antioxidáns forrás, megvéd az oxidatív stressz ellen. Elősegíti a barnulást, ha zöldekből és bogyós gyümölcsökből készíted a turmixodat.
  4. Vérszegénység esetén fogyasztása kifejezetten ajánlott. A zöld smoothiek kitűnően javítják a vérképet. A vas különösen fontos a megfelelő hemoglobin szintézishez, így mindig tegyél zöldet a smoothied – ba. A legtöbb vas a spenótban, kelben, csalánban, spirulinábanchlorellábanbúzafűben, árpafűben, vagy a  PlanetBIO Perfectly green keverékben van, (ami mind az utóbbi négyet tartalmazza.)
  5. Felturbózza az energia szintedet. A smoothiek feltöltik testedet a megfelelő ” üzemanyaggal”. A titok nyitja a természetes szénhidrát és a vas, mely  az energia szintet egyenletesen és hosszan tartóan növeli.
  6. Könnyen emészthetőek, mert a turmixgép praktikusan “előemésztette és megrágta ” helyetted. Ugyanakkor rengeteg rostot tartalmaznak, így stimulálva  a beleket.
  7. Hidratál. A legtöbben nem fogyasztanak elég folyadékot, ez dehidratáltsághoz, ráncosodáshoz, rossz emésztéshez és gyengébb egészséghez vezet.
  8. A legjobb desszert lehet, amit valaha ettél. Igen! A smoothiek finomak, krémesek és lágyak is lehetnek…pont mint egy desszert. Ezt próbáld ki: mogyoró tej, avokádó, datolya, kakaótöret és PlanetBIO Perfectly energized keverék. Akár a csokoládé puding!
  9. Csökkentik a fokozott étvágyat. Mindannyian szeretünk nassolni mindneféle édességeket vagy rágcsálni valókat, amik nem egészségesek.  A smoothie csökkenti ezen élelmiszerek iránti vágyainkat, mivel feltölti szervezetünket tápanyagokkal.
  10. Egészségesebbek mint a gyümölcslé. A smoothiek tartalmaznak minden rostot, amit a gyümölcslevek nem, arról nem is beszélve, hogy elkészítésük egyszerűbb, mint gyümölcsöt préselni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>