2016PB_foto_perfectly-energized-590x230

Az energiabomba – Perfectly Energized

Az energiabomba - Perfectly Energized

Egészségesen étkezünk, sportolunk és alszunk eleget – de mindannyian emberek vagyunk, és véges az energiaszintünk, a napi szintű stresszes életmódnak és a túlfeszített munkatempónak köszönhetően.

A legkézenfekvőbb megoldás energiaszintünk növelésére a kávé – de biztos, hogy ez a legegészségesebb megoldás? A kávéban lévő koffein gyorsan hat, ám gyakori fogyasztása kimeríti a mellékveséket, mivel adrenalin termelésre ösztönzi azokat. Sőt, a napi adag növelése stresszes állapotot idéz elő a mellékvesék működésében.

2016PB_foto_perfectly energized

Találtunk egy egészséges megoldást a reggeli ébredéshez, energiaszint növeléshez és a koncentráció javításhoz. Íme egy természetes energetizáló keverék, Perfectly energized, mely 3 funkcionális élelmiszer elegye, ami fokozza az energiaszintet:

  • A GUARANA hasonlóan működik mint a kávé, de a benne lévő koffein lassabban szívódik fel a véráramba.  Hatása hosszabban tart, finoman és fokozatosan tölt. A guarana energianövelő hatása kiegyensúlyozott, hosszan tartó és sokkal tartósabb. Ugyanakkor a guarana tisztítja a vérkeringést és különösen kedvelt sportolók körében, mivel növeli a teljesítőképességet és a kitartást.
  • A KAKAÓ theobromint tartalmaz, ami természetes módon stimulálja a központi idegrendszert, serkenti a koncentrációt és az érzékeléstA kakaó gazdag ásványi anyagokban is, különösen vasban, cinkben és magnéziumban. Mindezen elemek felelnek a mindennapos jól létért.
  • A MACA hosszan tartó energiaforrás, ezzel egyidejűleg táplálja a mellékveséket. Ezért tettük keverékünkbe, hiszen védelmet nyújt a mellékvesék számára, szemben a legtöbb stimulálóval, amik  stressz hormonokat termelnek, így  kimeríthetik azokat, míg a maca védi,  regenerálja, és vitálissá teszi.
  • Perfectly energized magas hatékonyságú, és elképesztően finom!
  • LUCUMA és KÓKUSZCUKOR édesíti a keveréket , amik természetesek és lassan szívódnak fel, így nem emelik meg hirtelen a vércukor szintet. Magas a vitamin és ásványi anyag tartalmuk.
  •  A Madagaszkárról származó BOURBON VANiLiA gazdagítja aromáját, amit nem lehet nem szeretni. Említettem már, hogy minden egyes összetevője organikus?

2016PB_foto_perfectly energized uporaba
Gazdag összetétele miatt, a Perfectly energize keverék tökéletesen alkalmas vízzel vagy növényi tejjel fogyasztva. Mi kifejezetten szeretjük meleg mogyoró tejjel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>