20160827_081139

Miért kell a tragédia?

Miért kell a tragédia?

Ijesztő tényeket olvasok arról, hogy mit okozhatok magamnak a helytelen táplálkozással…még sosem tudatosult bennem ennyire! Mint ahogy az sem, hogy mi is helytelen valójában. Csak miután megtapasztaltam…

Eddig nem ijesztett meg bizonyos hangzatos című cikkek, “mendemondák” elolvasása korábban  -  nem is az ijedtség volt a cél, hanem a tájékozódás -, például, ha arról olvastam, hogy milyen következményekkel járhatnak bizonyos finomított élelmiszerek fogyasztásai az emberi szervezet számára. (Természetesen nem arról beszélek, ha néha fogyasztjuk ezeket!)

Csak akkor ijedtem meg igazán, amikor már tapasztaltam, hogy bizonyos, lassan az életembe kúszó aprócska testi tüneteim azt mondatják velem, hogy itt valamit tenni kell!

És nem értem, miért kellett a tragédia ahhoz (egy nehezen gyógyuló testi tünet), hogy másképp csináljam. 

Éreztem, hogy fontos, mégis nehezen változtattam. Miért???

         -Mert így tanultam főzni és táplálkozni otthon, a nagymamámnál, az iskolában, az éttermekben stb… ,így a megszokás vezérelte konyhai cselekedeteimet. 

         -Mert azt gondltam, hogy minden étel, ami nem tesz jót nekem, az majd valami hatalmas, fájdalmas de minimum látható-tapintható nyomot hagy a testemen, lehetőleg azonnal. De már tudom, hogy a lassú folyamatnál nincs rosszabb…

        -Mert leginkább az elmúlt 1-2 évtized szolgál korszerű, alternatív megoldásokkal, táplálkozási tanácsokkal, amikkel ezeket a lehető legpontosabban, akár hatóanyagokra lebontva be tudják mérni, korábban erre nem volt lehetőségem.

Így a PlanetBIO csapatával együtt elkezdtem felmérni azokat a lehetőségeket – a tápláló szuper élelmiszerek behozatalán kívül – , amik nekem beváltak és pozitív változásokat hoztak az életembe, és leginkább nem fájtak, nem jártak mellékhatásokkal és semmilyen negatívummal. Szeretném, hogy Ti is megtapasztaljátok azt, milyen, amikor az étel finom, energiával tölt fel és hosszú távon a minőségi életet szolgálja.

Amit pedig fizetnem kellett érte?Az eddigi havi nagybevásárlásom ára, mely pontosan azokat az élelmiszeeket tartalmazta, amiket most már nem eszem meg!

Így lecseréltem a konyhám tartalmát. És nem csak finobbakat eszem, energikusabb és boldogabb vagyok, hanem sokkal kevesebb időt töltök a konyhában, a TÁPLÁLKOZÁS nem jelent már többé kihívást számomra, kevesebbet eszem, mivel tápanyagokban gazdag ételeket, az emésztésemnek megfelelően fogyasztok. Ezért is frissítjük folyamatosan BLOG oldalunkat, hogy segítsünk Titeket receptekkel, szabadidő programok ajánlásával…

Nekem fontos, hogy lássam felnőni a gyermekeimet, és legfőképpen nekik is átadhassam ezt a tudást, óvjam egészségüket!!!!!

A mérésről pedig itt olvashattok bővebben: Metabolic Typing.

Somogyi Orsolya nevű szakember csinálja a vizsgálatot, ami, mint említettem semmilyen fájdalommal, kellemetlenséggel nem jár, így gyerekeket is szívesen fogad, és érdemes is vinni őket! Mindenki, aki pedig szeptemberben megy, és bemondja a PlanetBIO szót, 10% kedvezményt kap.

Szeretettel: PlanetBIO csapata

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>