raw-ice-cream-575x230

A NYÁR LEGFINOMABB NYERS FAGYIJA HÁZILAG

A NYÁR LEGFINOMABB NYERS FAGYIJA HÁZILAG

Ugye Te is imádod a nyarat? Mi nagyon! Tölts 1 vagy 2 hetet a szabadban, utazz vagy tölts pár napot a természetben vagy vízparton…és persze a fagylalt kihagyhatatlan kelléke a nyaralásnak! Próbálj otthon készíteni, (a boltban kaphatók sokszor tele vannak mesterséges színezőanyagokkal, ízfokozókkal, és rengeteg cukrot tartalmaznak), szóval csináld magad. Íme egy nagyon egyszerűen elkészíthető recept.

  • 3 fagyasztott banán
  • 2 csésze fagyasztott gyümölcs (mi fagyasztott szilvát, sárgabarackot, barackot, de bármilyen bogyós gyümölcsöt használhatsz)
  • teáskanálnyi vanília por
  • (ha superfood fagyit szeretnél adj hozzá egy teáskanál lucuma port – így vasban és foszforban gazdag fagylaltot kapsz)

Tedd az összes összetevőt turmixgépbe. Amennyiben gyengébb a turmixgép teljesítménye, öntsd fel egy kevés folyadékkal, és turmixold addig, míg krémes állagú lesz.

Biztosan ízleni fog!

Egészségedre!

Szeretettel: PlanetBIO csapata


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>